onsdag, februar 22, 2012

Lykken er å ha en bod

Jeg har skrevet om og delt bilder fra boden vår tidligere (HER), men nå har vi fortsatt ryddingen, sorteringen og litt ymse arbeid i kjelleren. Synes da det er på sin plass med litt oppgraderte bodbilder. Dette rommet er et av stedene i huset jeg er mest fornøyd med. Idag har jeg svinset innom det aller helligste i kjelleren noen par-fem ganger med et (nesten hørbart) henført sukk. Dere skjønner hvorfor. Her kommer en skikkelig bod show off:


Sommeren 2010 pusset vi altså opp vaskerommet i kjelleren og utvidet en bod rett innenfor. En del småplukk ble hengende igjen som vi tenkte ta utover året. Men så kom graviditeten med påfølgende dårlig form, jobben krevde sitt, og så snudde livet vårt opp ned i slutten av mai. Sommeren 2011 ble preget av alt annet enn kjellerrydding, men nå i vinterferien har vi gjort unna veldig mye! Det er bare skryt dette her. La deg inspirere...


Jeg har drømt om en bod med supersystem i alle år. The dream came faktisk true (hehe). Selv om boden var ganske ferdig høsten 2010, er det først nå den er slik jeg så for meg. Vi handlet flere plastkasser på Ikea igår, og det er så deilig å fylle opp hyllene her inne.


Helst skulle man vært foruten bodbehovet - det vil si ikke hatt så mange ting - men et sted må man jo plassere julepynt... og påskepynt... og babyutstyr, barneklær, gamle bøker, bordpynt, babyleker, grill- og piknik-utstyr, blomsterpotter, vaser, saftkoker og bærplukkere, you name it. Det blir litt pikkpakk i en småbarnsfamilie!


Noe vet man ikke helt om man får bruk for... men kanskje...?


Babytøy og barneklær i lange baner.


Vi er SÅ fornøyd med dette rommet! Hyllene er hjemmesnekret - spesialbestilt av meg og mekket av min kjære - og deretter beiset i fargen drivved. Plastkassene er fra Ikea. Gulvet er lysgrått gulvbelegg. Til venstre i rommet har vi stor fryser og ekstra kjøleskap. I tillegg har vi et skoskap her inne. Senere skal jeg vise dere flere bilder fra vaskerommet. Det er jo egentlig der det har manglet mest småplukk-arbeid. Du får for øvrig et glemt av litt av rommet i det gamle kjellerprosjektinnlegget (HER).

I love vinterferie og ordning & reda!

18 kommentarer:

Kaja sa...

Å gosj for en DRØM av en kjellerbod. Tror jeg må maile linken av dette innlegget til samboeren. Fantastisk flott!

Fruen sa...

LEKKERT! Har prøvd på det samme jeg også. Og har hamstret plastkasser en stund nå. Guri, det er kostbart!! Men alt for orning och reda;)
Vi har dessverre bare et halvdårlig pose-system for barnetøy. Tenkt at det ble kanskje i overkant råflott med plastkasser til det og, men nå er jeg ikke i tvil lengre! Biltema, here i come! (Laaangt til nærmeste IKEA).
Ha en strålende dag, fine, inspirerende deg:)

Anonym sa...

Nå ble jeg veldig imponert, dette var akkurat slik jeg ønsker vår bod skulle være. Så fin.

Iris Jeanette sa...

Det forrige kjellerinnlegget ditt inspirerrte meg til å rydde boden min sist:)
Drømmer om å få et slikt system som du har fått nå!

Ambivalentica sa...

Jeg er herved veldig misunnelig.. :) Og du, gratulerer så uendelig mye med vidunderet i magen. Jeg tenker på deg støtt og stadig, og ønsker dere alle sammen alt godt. *Klem*

mona sa...

Jeg sier bare WOW!!!! Det der er jo drømmeboden min. Men her er det dessverre rimelig kaos i både boder og skap - til min store irritasjon. Kanskje jeg må prøve å få litt orden nå som jeg er hjemme i permisjon!?

Lise sa...

Ikke si du ville vært uten behovet. Du aner ikke hvor heldig du er som har bod! Jeg har ingen bod. Kun et lite loft, men det er ikke foret så der er det enten iskaldt eller glovarmt. Alt etter årstid. Uheldigvis tåler ikke maling kuldegrader, så det er nesten så jeg må oppbevare malingen i selskapet mitt.... Det finnes mye rart i klesskapet. Lite klær, men annet.

Kos deg med den strøkne koden. Den var bare lekker!

AM sa...

Åh, fantastisk system! Sånn vil jeg ha også! ;) Må bli en dag jeg flytter i hus.

Emmas hvite borg sa...

Fineste og mest ryddige boden jeg har sett hvertfall.
Ønsker meg et slikt rom jeg også, et rekvisitarom ;) Ønsker deg en god dag :) Klem Anette

Torill sa...

Åh, sånn skulle man ha gjort for lenge siden. Vi trenger noen gode løsninger for oppbevaring- og dette systemet har jeg allerede vist til mannen min- han likte det han og:)

Ellen sa...

Ojojoj, jeg får helt hakeslepp her jeg sitter. Sikler omtrendt over bildene dine... Fy søren for en digg bod å ha!!! Selv om vi har nytt hus mangler vi faktisk en ok bod, så dette her ble nesten i meste laget for meg ;-)
Skjønner veldig godt at du er fornøyd med den jobben dere har lagt ned der, det er det så verdt!
Ha en fin kveld videre, og en deilig fredag imorgen! klem Ellen

Åshild i bestemors hage sa...

Jeg har masse hyller, men innser at ingen ser slik ut. Plastkasser må det bli her også.

l sa...

Gratulerer med et kjempefint bodsystem! Kan godt forstå at du sukker henført der inne!

Ha en fin dag!

Klem Vestlandsmaur

Anonym sa...

Veldig inspirerende, Hilde. Vi har jo en kjeller å ta fatt på vi også :)
Jeanette E.M.

Connie Iren sa...

Wow, en så ryddig og organisert bod har jeg aldri i mitt liv sett! Du har noe å være stolt av :) Meget inspirerende, men det får bli en gang i fremtiden når man bor litt større og bedre :)

Anne sa...

For en deilig bod! Nå fikk jeg virkelig lyst til å lage min egen organiserte bod :)

Anonym sa...

Å, bodporno, vakkert! Får meg til å drømme om hus. Sukk. Gratulerer med en flott bod, og nok en gang mange poeng til handymannen. Snakk om nyttig vinterferie!

martine sa...

hihi, tenkte jeg måtte fortelle deg at dette bodinnlegget er såpass inspirerende at jeg gikk rett ned og ryddet i roteboden vår i går! :) hihi, og kjøpte plastkasser :p (på tilbud hos europris akkurat nå) fortsatt milevis unna din strøkne bod, men ganske så mye bedre enn utgangspunktet i hvertfall ;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Antall besøk på bloggen